COL·LEGI DE PEDAGOGS DE CATALUNYA  i  COL·LEGI OFICIAL DE PSICOLOGIA DE CATALUNYA

Organitzen:

La V Jornada sobre Altes Capacitats, coordinada conjuntament des del Grupo de Recerca del COPEC i el Grup de Treball del COPC, és un punt de trobada i formació per a totes les persones interessades en el tema de les altes capacitats (psicòlegs, psicopedagogs, pedagogs, docents, educadors, famílies…).

En cada edició s’aborda aquest tema des de diferents  perspectives, com l’educació a l’escola o la creativitat. Per aquesta ocasió, s’ha considerat interessant i oportú focalitzar la Jornada en les diferències que trobarem entre les persones que poden incloure’s en aquest col·lectiu, diferències que existeixen tant en les característiques personals com en les necessitats d’atenció i d’intervenció que precisen.

L’objectiu és contribuir a desmitificar el significat d’aquesta etiqueta i ajudar a ajustar-lo a la realitat d’aquests alumnes, una realitat que és diversa, rica i complexa. Així, aquesta cinquena edició tindrà com a tema central la Diversitat dins de l’Alta Capacitat.

La Conferència Inaugural anirà a càrrec de JAVIER TOURÓN, vicerector d’Innovació i Desenvolupament Educatiu a la UNIR, expert en Altes Capacitats, que abordarà EL MODEL TALENT SEARCH, li seguiran les conferències a càrrec d’Antonio Castelló amb “EL MODEL DE TALENTS” i Rosabel Rodríguez amb “ALTA CAPACITAT I GÈNERE”.

Una taula rodona formada per membres del Grup de Recerca d’Altes Capacitats del COPEC analitzarà i debatrà sobre LA DOBLE EXCEPCIONALITAT EN ALTA CAPACITAT, seguida del testimoni de persones amb Alta Capacitat que compartirà amb els assistents la seva experiència vital com a persona amb Alta Capacitat.

En el marc de la Jornada es presentarà la GUIA D’ALTES CAPACITATS, elaborada i revisada pel Grupo de Treball del COPC i el Grup de Recerca del COPEC, presentada en societat el 29 de maig de 2018.

Inscripcions i més informació:https://www.pedagogs.cat/reg.asp?id=3885&i=ca